Wellness Twente

Hamam het Oosten is een écht Turks badhuis in Hengelo die bekend staat om zijn wellness in de omgeving van Twente. Wanneer u langskomt ontvangen wij u in een gemoedelijke sfeer van gastvrijheid. We bieden u een ontspannen hamambezoek met vele heerlijke behandelingen en een fantastische keuken. 

Welke Wellness bieden wij aan?

Onze wellness in de omgeving van Twente biedt verschillende soorten wellness aan. Hierbij moet u denken aan faciliteiten zoals: sauna’s, stoomcabine, buiksteen, whirlpool en relaxruimte. Naast deze wellness kunt u ook heerlijk genieten van verschillende massages zoals:

  • Scrub en inzeepmassage
  • Oliemassage
  • Gezichtsmassage 
  • Volledige lichaamsmassage
  • Nek/rug-beenmassage 

Voor een compleet overzicht van al onze massages klik hier. 

Geniet de hele dag

Wanneer we kijken naar de wellness in de omgeving van Twente dan zien we vaak dat u beperkte tijd heeft om heerlijk te kunnen ontspannen en genieten van de verschillende faciliteiten. Bij onze Hamam in Hengelo betaald u slechts €19,50 voor uw entree en daarna kunt u de gehele dag genieten van al onze faciliteiten. Ontspannen en tijd zijn twee dingen die niet samen gaan en als wellness in de omgeving van Twente onderscheiden wij ons graag door u alle tijd te geven om te ontspannen en te rusten. 

Reserveren bij Wellness in de omgeving van Twente

Wanneer u heerlijk wilt komen ontspannen in onze wellness dan kunt u online reserveren of telefonisch contact opnemen: 074 - 277 00 93. Houd u er rekening bij het reserveren met onze openingstijden. 

We zien u graag langskomen bij onze wellness in Hengelo! Hamam het Oosten is een Turks badhuis voor iedereen!