Massage Overijssel

Wilt u heerlijk genieten van verschillende massage’s in de omgeving van Overijssel? Kom dan naar onze Hamam. Hamam het Oosten is een écht Turks badhuis in Hengelo waar u zowel kunt ontspannen en genieten van verschillende massage’s, behandelingen en faciliteiten.  

Verschillende massage’s

Als Hamam onderscheiden wij ons door de vele verschillende massages die wij geven. Wij zijn immers niets voor niks een unieke Hamam met verschillende massages in de omgeving van Overijssel. Zo hebben wij onder andere de massages:

  • Scrub en inzeepmassage (hamam behandeling)
  • Volledige lichaamsmassage
  • Nek/rug-beenmassage

Voor een compleet overzicht van onze massages klik hier.

Medewerkers met een passie

Omdat wij als Hamam voor kwaliteit gaan hebben wij de meest gepassioneerde medewerkers voor het geven van massages uit de omgeving van Overijssel bij ons werkzaam. U zult door onze medewerkers ontvangen worden in een gemoedelijke sfeer van gastvrijheid. We bieden u een ontspannen hamambezoek met vele heerlijke behandelingen en een fantastische keuken. Benieuwd naar ons gepassioneerde team uit de omgeving van Overijssel? Klik hier

Reserveren voor een massage in de omgeving van Overijssel

Wanneer u een reservering wilt maken voor een massage dan kunt u dit doen door ons contactformulier in te vullen of door een telefonische reservering te maken 074 277 0093. Wanneer u uw reservering heeft gemaakt kunt u tijdens deze dag genieten van de massages maar kunt u tevens ook gebruik maken van al onze faciliteiten: 

  • het gebruik van een pestamal (lendedoek)
  • het gebruik maken van de Finse sauna, infrarood sauna, stoombad, whirlpool, jacuzzi en Hamam Arena gedurende de gehele dag
  • het gebruik van douchegel

 

Kortom: Wanneer u heerlijk wilt ontspannen en genieten van onze massage’s in de omgeving van Overijssel, dan nodigen wij u graag uit om langs te komen bij Hamam het Oosten in Hengelo.